Gethematiseerde verlichting in een attractie, complete lichtshows op een groot evenement of gesynchroniseerd licht voor een dolfijnenshow, wij doen het allemaal! U kunt bij ons terecht voor verhuur, verkoop en complete licht-projecten in alle vormen en maten.

Uw evenement heeft meer succes met één van onze audiosystemen. Van een Line array-systeem tot een eenvoudig speakertje , wij bieden alle passende oplossingen en we passen de nieuwste technologieën toe voor presentaties, shows, attracties, podia’s en evenementen.

Pixelmapping, long throw projections, EDID, warping, zijn allemaal definities uit de complexe wereld van video. De Video Specialisten van Nightlife Productions leggen u graag in uw eigen taal uit welke verschillende vormen van video er voor uw project geschikt zijn.

Show Control is de term om een groot aantal apparaten te omschrijven die samenwerken tot het aansturen van verschillende elementen in een attractie, presentatieruimte of hotel. Om alles naadloos te synchroniseren bieden wij uiterst professionele oplossingen! Onze specialisten zijn professionals in Show Control, tevens zijn wij gerenommeerd dealer van Alcorn McBride producten.

Onze podia en overkappingen zijn praktisch, degelijk, maar vooral ook stijlvol. Nightlife Productions heeft een breed assortiment aan podia en overkappingen in verschillende afmetingen voor een breed scala aan toepassingen. Laat uw artiesten en bezoekers ook droog staan onder één van onze overkappingen.