In de afgelopen vijftien jaar hebben onze audiovisuele experts zich gespecialiseerd in het creëren van unieke belevingen voor evenementen en permanente installaties. Als gevolg van onze voortdurende ontwikkeling en groei, introduceren we met trots onze nieuwe identiteit: Dutch AV.

De naamsverandering naar Dutch AV is geen resultaat van een overname of fusie, maar een strategische beslissing om beter aan te sluiten bij de uitgebreide dienstverlening en klantenkring.

Ons verhaal is er een van jarenlange passie voor het leveren van hoogwaardige audiovisuele oplossingen voor uiteenlopende evenementen, van nachtelijke feesten tot zakelijke bijeenkomsten en indrukwekkende installaties bij musea, themaparken en evenementenlocaties.

Dutch AV, Gets you with audiovisual experiences

Bij Dutch AV draait alles om audiovisuele perfectie. Onze keuze voor de naam Dutch AV is zorgvuldig overwogen en heeft diepgaande betekenis. Nederlanders hebben een wereldwijde reputatie opgebouwd in het leveren van kwaliteit, vooral in de bruisende entertainmentindustrie. Kwaliteit is een essentiële kernwaarde voor ons bedrijf, en we streven er voortdurend naar om deze normen hoog te houden.

Bovendien wilden we een naam die zowel universeel als informatief is. “AV” staat simpelweg voor audiovisueel, waarmee de link wordt gemaakt met ons vakgebied: audiovisuele techniek.

Als onderdeel van onze rebranding hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld die onze identiteit en diensten duidelijk weergeeft. Onze nieuwe slogan, “Gets you with audiovisual experiences,” vat samen waar Dutch AV voor staat: we begrijpen onze klanten en grijpen hen met boeiende audiovisuele belevingen.

En tot slot, mogen we onze hoofdkleur niet vergeten. Oranje is niet alleen de kleur van Nightlife Productions, maar het blijft ook de kenmerkende kleur voor Dutch AV. Daarmee blijven we trouw aan onze Nederlandse roots en gebruiken we de erfenis van kwaliteit en innovatie in onze projecten.

 

Dat is nog niet alles!

We verruilen ook ons huidige onderkomen voor een modern, energiezuinig nieuwbouw pand aan de Mercatorweg in Arnhem. Onze huidige vestiging in Duiven is te klein geworden en beperkte ons verder te groeien. De nieuwe plek biedt vier keer zoveel kantoorruimte en een dubbel zo groot magazijn.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de afbouw van het pand en zullen we begin januari onze nieuwe locatie betrekken.

 

Veranderingen

Vanaf heden zijn we officieel Dutch AV en dat brengt de volgende veranderingen met zich mee:

Alle veranderingen op een rijtje:

  • Nieuwe bedrijfsnaam: Dutch AV B.V.
  • KVK ongewijzigd (statutaire naamsverandering in behandeling)
  • BTW nr ongewijzigd 
  • Nieuw telefoonnummer: +31(0)26 720 3000
  • Nieuwe website: dutchav.com (coming soon) 

E-mail adressen:

 

Dutch AV is klaar voor de toekomst!