In opdracht van D&B eventmarketing hebben we de technische productie verzorgt voor het World of Wonders jubileumfeest ter ere van het 85-jarig bestaan van Enza Zaden.

We leverde een imposante podiumsetup voor de optredens van diverse bands en DJ’s. Daarnaast hebben we een grote LED-kubus geïnstalleerd, die diende als een opvallend en visueel element in het decor.

Fotograaf: Nico Alsemgeest

Als hoogtepunt van de avond programmeerde we een spectaculaire eindshow voor de mainstage, die was opgebouwd in een grote hangartent. De gesynchroniseerde show van licht, laser en special effects zorgde voor een geweldige afsluiting van de avond.

Daarnaast hebben we gezorgd voor de uitlichting van het gehele buitenterrein, inclusief het gebruik van onze OctoRoof overkapping voor de silentdisco area. Hierdoor konden de gasten genieten van een aangename sfeer met ieder zijn eigen muziek om op te dansen en feesten.

Graag bedanken we D&B Eventmarketing, evenals naar Lilian en Leendert, voor hun vertrouwen in ons en de samenwerking tijdens dit project. Het was een genoegen om bij te dragen aan het succes van het World of Wonders jubileumfeest en we kijken ernaar uit om in de toekomst meer succesvolle evenementen te realiseren.