Duitsland heeft er weer een festival bij! Het eerste Introfestival, dat de traditionele introkampen zal vervangen bij wijze van afsluiting van de Radboudintroductie, is dit jaar in Goch. Het plaatsje ligt net over de Duits-Nederlandse grens, zo’n dertig kilometer van Nijmegen.
Op 24 augustus slepen de nieuwbakken studenten zich met hun laatste energie richting deze festivalweide om de introductie feestelijk af te sluiten.
Het festival is een ambitieus project dat plek gaat bieden aan vier- à vijfduizend studenten. Wat zij op het terrein in Goch aantreffen? Een feesttent met een capaciteit van drieduizend personen, vijf plekken waar dj’s tot in de nachtelijke uurtjes doordraaien!
Op dit fantastische ‘Outdoor Event’ verzorgde Nightlife Productions alle techniek. Samen met de organisatie hebben we hier het onmogelijke waargemaakt.

Alles kan! Zelfs een theater op zolder!


Het is een fantastische locatie waar je alle kanten mee op kan, en juist dat maakt dit project interessant. Samen met de organisatie richten we bestaande oude locaties in, en kregen we de vraag van de organisatie; ‘kunnen we hier op zolder een theater realiseren?’ Een oude stal richten we in tot schuimparty discotheek en een leegstaande kapschuur wordt omgetoverd tot evenementen locatie.

Het aangrenzende weiland beschikt over een enorme tent, waar maar liefst 3.500 bezoekers losgaan op diverse klanken van verschillende artiesten! Gedurende het festival lopen professionals van Nightlife op locatie, om alle techniek te blijven monitoren.

Veel dank aan de organisatie ! Het was een leuke beleving, en kijken uit naar de volgende editie!