In opdracht voor Startup Delta, ECE en de Provincie Gelderland hebben wij de volledige technische productie verzorgd voor de Startup Delta Summit 2018 in Arnhem.
De Summit is gehouden op het terrein van het IPKW (Industriepark Kleefse Waard). Samen met het IPKW hebben wij ons aangesloten bij de organisatie van dit evenement om gedurende de voorbereiding te adviseren en mee te denken waar nodig.
Op 19 april was Gelderland het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland. Een toekomst waarin innovaties in Nederland een vruchtbare voedingsbodem hebben. De summit had de beschikking over een groot hoofdpodium, tientallen werksessies, een speelveld, een expertiseplein, themacafé en topsprekers.

De voorbereiding

Tijdens de voorbereiding hebben wij allereerst de aanvraag van de opdrachtgever, omgezet naar een documentatie welke gedurende de voorbereidingen up-to-date werd gehouden.
Drie maanden lang hebben wij wekelijkse meetingen gehad samen om dit project succesvol te laten verlopen, en dat is gelukt!
Door het opstellen van een technische tekening en 3D renders hebben wij goed inzichtelijk kunnen maken, wat er verwacht mag worden van ons.


Mainstage

De leegstaande oude fabriekshal hebben wij een nieuwe bestemming gegeven, een werelijke stadionsetting met rondom projectie, audio en een tribune voor ruim 1.000 bezoekers.
Om dit geheel compleet te maken hebben wij ons lichtplan hierop aangepast, om juist oude industriële elementen te benadrukken.
Tijdens de show werden de live-beelden van onze 2 cameramannen  getoond op de twee schermen van ruim 30 meter breed om een nog beter beeld te geven van het geen wat zich afspeelt op het podium.
Ook was er een live-stream naar het grote plein, om ook hier bezoekers mee te laten kijken.


De werksessies, expertiseplein en themacafé’s

Niet alleen het hoofdpodium was een aandachttrekker, maar ook de tientallen werksessies trokken de nodige aandacht.
Wat was er nog meer te vinden van Nightlife? Alle ruim 20 presentatie-sets, stretchtenten, barren, balie’s, stands, audio, verlichting en noodverlichting, stroomvoorziening en wifi!
Kortgezegd, mochten wij alles op gebied van audiovisueel en techniek verzorgen voor de Startup Delta Summit in Arnhem!


Technische Ondersteuning

Omdat het van groot belang is dat alles technisch goed verloopt, hadden wij op de dag van het event ruim 20 professionals rondlopen op de Startup Delta Summit.
Vlak bij de entree was een ’techniek info-punt’ te vinden, om hier ook direct om hulp te vragen, content te downloaden of een gratis USB stick te halen om je presentatie af te spelen!