De Korenmarkt liep vrijdagavond vol voor de eerste editie van het Airborne Festival. Het eerste uur was er genoeg plaats, maar na afloop van het spektakel Bridge to Liberation bij de John Frostbrug stroomde het uitgaansplein vol.
De bezoekers, onder hen ook veel militairen, genoten van de feestband Glamourama. De vier zangeressen stalen de show. Zaterdag treedt vanaf 16.00 uur de band Crazy Piano’s on Tour op. Het festival is gratis te bezoeken. Het is georganiseerd door de ondernemers op het uitgaansplein.

Nightlife & Airborne Festival

Nightlife Productions heeft  samen met Hulsbeek Audio & Light met veel succes het leveren en bouwen van de podia en Eventroof mogen verzorgen tijdens het Airborne Festival Arnhem op de Korenmarkt. In samenspraak met de opdrachtgever hebben we samen een prachtig concept weten neer te zetten.


Bouwen in minimale tijd!

Vanaf 06.00u is het volwaardige team van Nightlife Productions op locatie bezig met de bouw van het complete podia en eventroof wat omstreeks 17.00u klaar moet staan! In de nacht van zaterdag-avond wordt direct na afloop alles in de vrachtwagens geladen en het terrein wordt leeg opgeleverd.