Dance Dance Dance is een spectaculair dansprogramma op RTL4. Bekende Nederlanders dansen samen met hun geliefde, familielid of een college de meest iconische videoclips na!  Door het gebruik van de nieuwste technieken, zoals videomapping en augmented reality, is sensatie verzekerd bij ieder optreden.
Dansprofessional Timor Steffens draagt zorg voor alle choreografieën. De winnaar van de danswedstrijd mag €100,000,- schenken aan een eigen gekozen goed doel. De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

Nightlife in de halve finale

In de halve finale leverde Nightlife Productions een Highspeed Roll-Up Screen voor de solo dans van Ferry Doelens op Michael Jackson’s Rock My World.

Het scherm wordt doorgaans ingezet om video op te projecteren. Door creatief gebruik te maken van tegenlicht, word het silhouet van Ferry zichtbaar. Op deze manier zijn de details in de choreografie goed te zien.

In samenwerking met Talpa hebben wij het juiste resultaat weten te behalen.

Het doorzicht projectiescherm heeft een breedte van 5,85m x 3,29m en rolt op met een snelheid van 30cm per seconde. Bent u geïntereseerd geraakt naar dit product, neem dan contact met ons op.