Het grootste oud en nieuw event van Arnhem en omstreken exclucief in de Eusebiuskerk.
De Eusebiuskerk wordt volledig omgebouwd tot techno-area en worden voorzieningen getroffen om hier een volwaardig event te laten plaatsvinden.

Ontwerp

Nadat Nightlife Productions de vraag heeft gekregen om te bedenken wat de mogelijkheden zijn met betrekking op het ontwerp van de stage, is Nightlife direct gestart met het ontwerp. Onze lichtontwerpers hebben hiervoor een voorstel gemaakt welke direct is gevisualiseerd in onze 3D software om de opdrachtgever een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van het plan.


Realisatie

Door een team van ervaren medewerkers wordt de stage in een dag tijd gerealiseerd. Door het feit dat er gewerkt word in een monumentaal pand is precisie en georganiseerd werken een pré! Achter de grote driehoek, wat het logo nabootst van “Something For Your Mind” plaatsen wij een ground support constructie waar alles aan bevestigd wordt. Naast deze enorme constructie van ruim 8,00 meter hoog gebruiken wij ook een aantal van onze zeer krachtige Martin MH4 movingheads om het “plaatje” af te maken!