In 2015 is het nieuwe waterpark “Aqua Mexicana” geopend. In Aqua Mexicana waan je je in Mexicaanse sferen met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Met de komst van het nieuwe waterpark biedt Slagharen haar bezoekers een weergaloos avontuur! In het 5200 m2 gebied kan jong en oud volop genieten. Het waterpark is een spetterende belevenis en kent diverse waterattracties, zowel binnen als buiten

Turn-key

Om te zorgen dat iedere medewerker kan omgaan met de audio, effecten en verlichting die zich bevinden in het bad, heeft Nightlife een custom touch-bedieningspaneel geplaatst in de technische ruimte van Aqua Mexicana.  Als de gehele installatie wordt ingeschakeld door middel van één knop zal alle audio, effecten en verlichting  automatisch aan gaan. Doordat alle apparaten zijn aangesloten op ons show control systeem is zelfs de waterval meegeprogrammeerd in het touch-bedieningspaneel.


Slagharen

Reis in een paar stappen van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het ritmische New Orleans en ga op zoek naar goud in Yellowstone. Of ga je liever op ontdekkingstocht door Jules Verne Adventureland en beleef de spectaculaire Expedition Nautilus, fiets naar de top met de Magic Bikes en trotseer de woeste golven in Fogg’s Trouble. Dit is in Slagharen allemaal mogelijk! Nightlife Productions is al een aantal jaar trotse leverancier aan Slagharen als het gaat om AV-materialen , advies en support.