De Nijmeegse Vierdaagsefeesten zijn een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 1970 gehouden wordt in de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Dat is de derde volle week van juli. Tot 1998 heette het evenement de Zomerfeesten, maar die naam is vervangen door Vierdaagsefeesten om voor de buitenstaanders de link met de wandelmars te vergroten. In de volksmond spreekt men soms nog wel van “de zomerfeesten”. Tijdens dit evenement treden er in de gehele binnenstad van Nijmegen diverse artiesten op, in zeer uiteenlopende muziekstijlen. Jaarlijks trekken de Nijmeegse Vierdaagsefeesten meer dan 1,4 miljoen bezoekers.

Vierdaagse als van Ouds!

Café van Ouds viert dit jaar voor de derde keer de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Speciaalbier café Van Ouds dat voorheen bekend stond als “d’n August” pakt traditioneel flink uit tijdens de Vierdaagsefeesten met een fris Vierdaagsefeestenconcept voor jong en oud. Met twee podia en een tent van meer dan dertig meter lang over de gehele straat, was de evenementenlocatie dit jaar groter en sfeervoller dan ooit. De inrichting van de sfeervolle tent is uniek in de Nijmeegse binnenstad; huiselijk, intiem en toch groots en Van Ouds werd daarom niet voor niets 3e in de verkiezing “Leukste podium tijdens de Zomerfeesten”!

Nightlife Productions levert wederom tijdens dit evenement de publieksoverkapping, alle twee de podiums, licht en geluid. Doordat Nightlife de gehele productie zelf levert en in huis heeft kunnen wij tijdens het evenement de beste en snelste service leveren.


Samenwerking

De samenwerking tussen Café van Ouds en Nightlife Productions is één van de belangrijkste elementen tijdens dit project. Door de enorm bewerkelijke inrichting kost dit meer tijd en moeite dan de meeste projecten van Nightlife! Doordat we in de ontwerpfase nauw contact hebben met Café van Ouds kunnen we decor en techniek goed op elkaar afstemmen.