There’s no escape! Een dagje Walibi Holland staat op de planning. Eenmaal op het park lijkt er niets aan de hand. Schijn bedriegt… ’s Avonds wordt je leven een hel door gruwelijke demonen, angstaanjagende zombies, kinky meesteressen, hongerige freaks en Eddie de Clown. There’s no escape…
Van 8 t/m 30 oktober, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 uur tot 23:00 uur, was ontsnappen onmogelijk tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Hongerige freaks, ronddwalende geesten en Eddie de Clown heersen dan over het park.
0
dagen
0
Lightarmaturen
0
Audioplayers
0
m
Truss
0
Rookmachines
0
L
Rookvloeistof

Scare Zones

In het park zijn meerdere gethematiseerde zones te vinden waarin wij een enorme hoeveelheid geluid, licht en effecten gebruikt hebben.

Voor het afspelen van de soundtracks hebben wij players ontwikkeld die waterdicht in een flightcase zitten. Hierop kunnen knoppen worden aangesloten om effecten te starten, of hij kan werken op een schema die op de SD kaart staat.


Shows

Tijdens de Halloween Fright Nights zijn er verschillende shows die wij voorzien hebben van onze audiovisuele producten.

Shows zoals ‘Twisted’ maakt heftig gebruik van tijdcode, gasvlammen etc.

Verder zijn er 2 Event-roofs gebouwd, één bij WAB Plaza en één bij de scarezone ‘HellFire’ De Event-roofs zijn met 20 m x 10 m meer dan genoeg om 450 bezoekers droog te laten staan tijdens de koude, natte oktoberavonden.


Haunted Houses

De spookhuizen zijn permanente turn-key installaties die wij geleverd hebben in de afgelopen jaren. Alsnog wordt er wel verlichting en geluid van de wachtrijen gehuurd, omdat de layout nog weleens kan veranderen. Dit zijn o.a. de basisverlichting, luidsprekers en audio repeaters die elke 5 minuten de gasten oproepen die toegang krijgen tot het spookhuis.


Technische Ondersteuning

Tijdens de uitvoering van de Halloween Fright Nights hebben wij meerdere technici rondlopen die problemen en storingen verhelpen. Ondanks dat al onze apparatuur goed wordt onderhouden kan het altijd gebeuren dat er een storing optreedt (vaak door waterschade)

Onze technici grijpen direct in, en vervangen het defecte apparaat en zorgen dat het evenement snel weer door kan draaien. De teams hebben radiocontact onderling en zorgen dat zij verdeelt over het hele park staan.