Op 19 mei 2016 vierde de Radboud Universiteit haar 93e verjaardag met Radboud Rocks! Een festival speciaal voor studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit. Tijdens optredens van Jett Rebel, Gallowstreet Brass , The Sore Losers, Boomshakalak Soundsystem en Kees van Hondt gecombineerd met vele activiteiten en foodtrucks is er volop genoten!

Main stage

Tijdens de Radboud Rocks 2016 met als hoofdact Jett Rebel, levert Nightlife Productions de complete podia’s. Hier plaatsten wij een Arcroof 54 met een afmeting van 9,70 x 6,40 meter en een DJ-Booth met licht en podia onder de zogenaamde “brandweerwagen”. Mainstage is voorzien van een uitgebreide lichtshow en een Nexo Line Array systeem voor een bezoekersaantal van zeker 3.000!


Effecten

Om een extra effect te geven aan de omgeving waar het evenement plaats vind, namelijk het terrein van de Radboud Universiteit Nijmegen, plaatsen wij een aantal van onze nieuwe CLF Ares wash armaturen! Op deze manier geven wij een extra dimensie aan de hoge gebouwen van de Radboud Universiteit.


De rol van Nightlife!

Vanaf een heel vroeg stadium is Nightlife al betrokken bij alle voorbereidingen. Een adviserende rol is zeker niet onbelangrijk, zo helpen wij bij het indelen van het terrein en het plaatsen en inmeten van alle podia. Daarna gaan we direct verder met het controleren van alle riders van de artiesten en alle verdere wensen die er zijn. Ondertussen loopt de aanvraagprocedure bij de gemeente waar wij diverse info voor aanleveren dan wel onderbouwen. Tijdens het evenement is nauw contact met ons contactpersoon noodzakelijk om alles vlekkenloos te laten verlopen.