Het genereren van meer economische waarde en innovatieve oplossingen in de duurzame mobiliteitssector door het bedrijfsleven samen te brengen met onderzoek, onderwijs en de overheid. Met die gezamenlijke ambitie heeft een aantal marktpartijen de handen ineengeslagen om te komen tot het Clean Mobility Center, een ‘European center for business innovation’. Tijdens het CMC Event verzorgd Nightlife het complete congres op gebied van licht, geluid, video en support.

In stijl

Op Industrie Park Kleefse Waard staan een tal oude fabriekshallen die in deze situaties fungeren als event-ruimte. Samen met het IPKW maken wij een plan om de ruimtes zo goed mogelijk in stijl te houden met behulp van de juiste constructies, effecten en licht. Door de slechte akoestiek van de ruimtes heeft dit iets meer aandacht nodig dan we in normale situaties gewend zijn, maar door onze deskundige werknemers en ervaring op dit park  is dit iedere keer weer een succes geworden.


Advies op maat

Om op het moment van de waarheid niet tegen problemen aan te lopen is een goede voorbereiding erg belangrijk. Vanaf het eerste moment zijn wij betrokken bij de aanvraag en kunnen zo onze klant op de juiste wijze bedienen. Draaiboeken doorlopen en afstemming met sprekers wordt dan ook nooit overgeslagen. In de voorbereiding wordt alles besproken wat betrekking heeft op de huisstijl zodat het complete plaatje past bij het IPKW!


Industrie Park Kleefse Waard “IPKW”

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een bedrijventerrein waarop veel gespecialiseerde bedrijven zijn gevestigd in de productie en/of clean tech industrie. De bedrijven gebruiken gezamenlijk de faciliteiten van het park, dat is omsloten door een hek. Dit leidt tot synergievoordelen en aantrekkelijke besparingen. Daarnaast worden hier veelal bijeenkomsten en congressen gehouden in één van de karakteristieke ruimtes die verhuurd worden door IPKW. Nightlife Productions werkt nauw samen met IPKW om het juiste advies door te spelen naar de huurders.