De opening van “HAN studiejaar 2016” vond dit jaar plaats op het terrein van Industriepark Kleefse Waard. Eén van de prachtige oude fabriekshallen was door Nightlife Productions omgetoverd tot een waar evenementenlocatie! Naast de opening in één van de fabriekshallen, was er op het park ook de HAN Parade te bezoeken. Tijdens de HAN Parade kon men genieten van voorstellingen, lezingen, stand-up comedy shows, heerlijke hapjes van foodtrucks en het interessante nieuwscafé.

HAN, IPKW en Nightlife Productions

Een fabriekshal omtoveren tot een geschikte evenementenlocatie kost wat tijd en denkwerk. Samen met opdrachtgever HAN hebben Nightlife Productions en IPKW een prachtig resultaat neergezet. Nightlife Productions was hierin zowel de adviserende als uitvoerende partij.


Show!

Om dit resultaat te behalen heeft het “studi0-effect” centraal gestaan. Door gebruik van mobiele tribunes en een cirkel-constructie boven het podium heb je direct al het gewenste effect. De 24 Martin movingheads gecombineerd met de stadionverlichting legt dan ook een extra nadruk op het “studio-effect”. Om alsnog de oude fabriekshal te benadrukken hebben wij de wanden en dak uitgelicht met een aantal van onze nieuwe CLF Ares wash armaturen.