Industrial Studios als veilig en betaalbaar alternatief voor evenementen

De evenementenbranche wordt hard getroffen door het coronavirus maar de behoefte om kennis te delen, mensen te verbinden en elkaar te inspireren blijft bestaan. Op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem bieden ze daarom, samen met Nightlife Productions en Mirage de oplossing: Industrial Studios. Een professionele ‘plug and play’ studio in een industriële hal, geschikt voor livestreaming en opnames en te gebruiken voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld een online presentatie, webinar of muziek livestream.

Kant-en-klare studio voor elk online evenement

Door het annuleren of verplaatsen van bestaande evenementen wordt gezocht naar alternatieve manieren om mensen te bereiken, onder andere door een online evenement te organiseren. Om organisaties te ontzorgen biedt Industrial Studios een sfeervolle en professionele ‘plug and play’ locatie die volledig ingericht is voor alle soorten online events. Geschikt voor zakelijke evenementen zoals presentaties, webinars, talkshows en interviews maar ook voor entertainmentdoeleinden zoals een livestream DJ, band, cabaret en festivals. De studio bevindt zich in een industriële hal van 1.800 m2 op IPKW in Arnhem.

Door Industrial Studios hopen de drie initiatiefnemers de evenementenbranche een steuntje in de rug te geven om in beweging te komen en weer kennis en plezier met elkaar te kunnen delen.

Over Industrial Studios

Industrial Studios is een label van Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Nightlife Productions en Mirage en gevestigd op IPKW in Arnhem. IPKW huisvest verschillende duurzame en energie-gerelateerde bedrijven en is vorig jaar uitgeroepen tot meest duurzame werkplek van Nederland.

Nightlife Productions is een professionele toeleverancier van audiovisuele middelen en specialist op het gebied van technische producties. Van podiumoverkappingen voor festivals compleet met licht en geluid tot een corporate congres voor 2.500 zittende gasten met panorama projectie.
Mirage is één van de meest toonaangevende Lasershow en Show Concept bedrijven in de evenementenbranche. Mirage creëert unieke belevingen door de inzet van diverse disciplines als Laser, Water, Licht, Vuurwerk, Multimedia en Special Effects

Kijk voor meer informatie over Industrial Studios op www.industrialstudios.nl